Sunday, May 1, 2011

Chapati

Kalau rasa-rasa nak makan makanan yang tak bergoreng tapi sedap; cuba lah chapati. Kalau hebat, bolehlah buat sendiri. Actually tak susah pun. Tapi kalo rase-rase pandai makan jer, belilah makanan yang dah ready made yang sejuk beku punya. Senang hidup.


Ni depan dier


Ni belakang dier


Ni dalam dier


Panas kan dekat non-stick pan
P.S: Pan ni beli kat Ikea (RM19)


Ni dah pun siap. Makanlah apa lagi...

Haha, by the way, yang ni, kenyang kejap jer pun. 15 minit kemudian....



Last-last makan juga makanan bergoreng. Macam harammmmm...

XOXO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...